Telefoonnummer

0031-(0)6-54242179 / Kromme weidesingel 4 te valkenburg ZH

Email

contact@jennybor.com

Werktijden

Beschikbaar op maandag - zondag: 07.00-21.00 uur

Samen yoga leren!

Ashtanga Yoga, heb je geen idee wat dit is? De ver-van-je-bed-show? Of heb je de term wel eens gehoord, ben je nieuwsgierig geworden maar durf je het niet aan om gelijk aan een (ervaren) les mee te doen? Maak dan op een laagdrempelige en gezellige manier kennis met Ashtanga Yoga!


Samen met een aantal medestudenten geef ik in 2021 beginnerscursussen die uit acht lessen bestaan.


Wat houdt dit in?
In een groep van maximaal 15 personen leer jij de beginselen en algemene filosofie van Ashtanga Yoga. Stap voor stap gaan we door het grootste deel van de houdingen van de eerste serie heen. Onze lessen zijn specifiek voor beginners bedacht dus je hoeft geen enkele yoga-ervaring te hebben. Hoeft niet, mag wel.

Waar?
In de Leidse Lente, een kunstzinnig galerie café waar wij onze Teacher Training volgen en waar we bijzonder graag vertoeven vanwege de rijke historie van het pand en de gezellige sfeer. En niet te vergeten: er is een heerlijk restaurant die ook in Corona-tijden geopend is voor afhaalmaaltijden. Een locatie waar we het door ons geleerde graag doorgeven.

h

DATA IN 2021 (nog 5 plekken!) Inschrijven kan HIER

 • Donderdag 1 april
 • Donderdag 8 april
 • Donderdag 15 april
 • Donderdag 22 april
 • Donderdag 29 april
 • Donderdag 6 mei
 • Donderdag 20 mei
 • Donderdag 27 mei

Tijdstip is van 19.30-21.00 uur. Je bent een half uur voor aanvang van de les (vanaf 19.00 uur) welkom om in je eigen tempo de buitenwereld los te laten en in onze yogabubbel te stappen. Wij zorgen voor een stress-free Zone!

Kosten?
De kosten bedragen 75 euro voor acht lessen. We hebben bewust de prijs zo laag mogelijk gehouden zodat het voor iedereen toegankelijk is. De deelnameprijs betaal je bij online inschrijving (dus vooraf). Het is een all-in bedrag voor álle lessen; als je een of meerdere lessen niet aanwezig bent, is het niet zo dat je een bepaald deel van het totaalbedrag terugkrijgt*. Het is niet erg als je een les mist, al zit er een logische opbouw is dus we raden aan dat je ze allemaal bijwoont. Bovenal; je wilt al snel geen les meer missen!

* Uiteraard krijg jij het betaalde bedrag volledig teruggestort als de lessen door eventuele nieuwe Corona-maatregelen niet doorgaan.

Wat heb je nodig?

 • Lekker zittende kleding
 • Een Yogamat (als je die niet hebt, regelen wij die voor je)
 • Een handdoekje om te binden
 • Een dekentje en dikke sokken voor de cooling down
 • Een leergierige instelling

Na afloop staat een kopje Yogi thee voor je klaar om de les te evalueren zodat wij van jullie opbouwende kritiek kunnen leren, we zijn tenslotte allemaal nog in opleiding. Verwacht om die reden geen foutloze lessen, alhoewel je volledige inzet en toewijding van meerdere (aankomende) Teachers voor een leuke prijs krijgt. Win-win!

Het is een eerste try-out. Bij succes herhalen we dit concept regelmatig gedurende ons tweede studiejaar (heel 2021).

Wil je meer informatie ontvangen en de mogelijkheden doornemen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of schrijf je direct in via DEZE LINK zodat je van een plekje bent verzekerd (je wordt doorgelinkt naar mijn webshop site Essential Oil Shop).