Phone

06 54 24 21 79

Email

contact@jennybor.com

Clock

ma t/m zo van 09.00-21.00 uur / Leiden e.o.

Happy Body & Soul @work

We weten bijna allemaal wat het effect is van volle dagen achter een laptop vertoeven. Het lichaam wordt er niet bepaald soepeler van en pijntjes in het nek- en schoudergebied zijn aan de orde van de dag. Yoga heeft niet alleen positief effect op het lichaam maar zeker ook op de geest. Gun jij jezelf en je collega’s of medewerkers een Happy Soul & Body?

Hoe zou het zijn als er yogales bij jou op je werk wordt gegeven?! Niemand die de deur uit hoeft om aan houding, uithoudingsvermogen en een beter stresslevel te werken! De yogajuf komt gewoon naar jullie toe, net zo makkelijk 😊.

Gemiddeld duurt een Yogales een (ruim) uur. De groepsgrootte is tot 8-10 personen maximaal. Idealiter gezien, kom ik minimaal 1 x per week langs om jullie dit exclusieve sport-moment te bezorgen. Maar een eenmalig (proef)lesje is ook mogelijk. Ik neem de yogamatjes mee, jullie zorgen voor lekker zittende kleding waarin je goed kunt bewegen. Én natuurlijk een schone, lege ruimte zodat we geen zonnegroetjes opgevouwen tussen kantoorstoelen en bureau’s hoeven te doen.

Een yogasessie is natuurlijk ook een leuke afwisseling tijdens MT- of heidagen. Heerlijk stretchen tussen het overleggen door.

(“Yoga op de werkvloer” bied ik aan op locaties met een straal van 15 km rondom Leiden!)

x

Check ook de volgende yogalessen ↓:

x

Wil je meer informatie ontvangen en de mogelijkheden doornemen? Vul het contactformulier in zodat ik een offerte op maat voor je kan maken!